Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, nobranca üslup koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve sert bulunur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine orantılı olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan evgin gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı parçalanmamış ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Hiç kuruntu nanay ki yangın felaketi, sene içinde gönül yitirilmesine sebep olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça güdük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem de dünyalık yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mürtefi Yangın Kapısı Fiyatları mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında güç ve emtia kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça rast açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Bu yangın bapsı modellerinin her biri, binaların yaraşıklı düzeyde yangın koruması ile donatılmasını katkısızlayarak belirli ihtiyaçları ve düzenleyici standartları karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız boşaltma olmalarını sağlamlar.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page