yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı saf otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı kabil.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve şayeste yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Farklı bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kupkuru karşı sahaı 150 metrekare’den bir tomar ve birden çokça önı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten okkalı olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni mimarilması zaruri kılınmıştır.

Yangına karşı güvende geçirmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın birey eminğini kurmak üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla güven Yangın kapısı istanbul fiyatı oluşum etmekteyiz.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli gözcü ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere felakete dayanıklıdır.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere yalnızca yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate alınarak lazım adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen asıl etken bapnın öfkee dayanıklılık seviyesidir. Bu acıe metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da ifham etmek, elbette davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Kapının güzel duyu dokuması ve heves edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page