Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Not: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen mekanizma sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

örgüda yangın çıkması halinde alaz ve esrar yangın bapsı sebebiyle özelliklerine demetlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık bünyeyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda muayyen standartlarda mevzi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer ali kaliteli yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yapmak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel hava çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Ayrıca yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer olabilir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının esasladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve Yangın kapısı istanbul merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği kucakin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz erdemli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page